Estrena de BMC Edicions

Casa Amèrica Catalunya acull el llançament de BMC Edicions el pròxim 26 de març a les 19h.

Una editorial liderada per dones, que irromp en el món editorial amb un abast nacional i internacional i el ferm propòsit de difondre l’obra d’autores i autors llatinoamericans.

En l’acte intervindran Begoña del Pueyo i Albert Torras Corbella, periodistes, i les escriptores Sonia García i Belén Rojas de BMC Edicions. Modera la taula l’escriptora Luz Cassino.

Et convidem a compartir aquest grat moment que comptarà a més amb els nostres autors i autores i tot junts brindarem per la literatura i la paraula.

*BMC Edicions és un projecte de L’Associació Cultural BiblioMusiCineteca.

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials

Casa Amèrica Catalunya acoge el lanzamiento de BMC Edicions el próximo 26 de marzo a las 19h.

Una editorial liderada por mujeres, que irrumpe en el mundo editorial con un alcance nacional e internacional y el firme propósito de difundir la obra de autoras y autores latinoamericanos.

En el acto intervendrán Begoña del Pueyo i Albert Torras Corbella, periodistas,  y las escritoras Sonia García y Belén Rojas de BMC Edicions. Modera la mesa la escritora Luz Cassino.

Te convidamos a compartir este gran momento que contará además con nuestros autores y autoras y todos juntos brindaremos por la literatura y la palabra.

*BMC Edicions es un proyecto de la Associació Cultural BiblioMusiCineteca.

Sigue las novedades en nuestras redes

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.