Inauguració de l’exposició «Magia & Arte»

Artista Inn Gi

Aquest dimarts 18 de juny a les 19h, s’inaugura a la galeria de La BiblioMusiCineteca l’exposició “Magia & Arte” de l’artista ucraïnesa Inn Gi. L’obra es compon de pintures a l’oli originals, simbòliques, místiques i de gran qualitat artística. “… Les meves obres irradien amor, alegria, llum i emoció, inspirant els espectadors a emprendre un emocionant viatge al seu món interior…” comenta Inn Gi a la seva pàgina.  

L’esdeveniment comptarem amb la participació de les artistes Laia Talarn (piano), Teresa Vergara (Cello) i María Rigo (Clarinete) qui ens delectaran amb la seva actuació.

L’exposició estarà oberta al públic (prèvia reserva) fins a mitjans de juliol.

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

Inauguración de la exposición «Magia & Arte» de la artista Inn Gi

Este martes 18 de junio a las 19h, se inaugura en la galería de La BiblioMusiCineteca la exposición “Magia & Arte” de la artista ucraniana Inn Gi. La obra se compone de pinturas al óleo originales, simbólicas, místicas y de gran calidad artística. “… Mis obras irradian amor, alegría, luz y emoción, inspirando a los espectadores a emprender un emocionante viaje a su mundo interior…” comenta Inn Gi en su página.  

El evento contaremos con la participación de las artistas Laia Talarn (piano), Teresa Vergara (Cello) y María Rigo (Clarinete) quienes nos deleitaran con su actuación.

La exposición estará abierta al público (previa reservación) hasta mediados de julio.

¡Sigue las novedades en nuestras redes sociales!

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.