Presentació del cartell de la Festa Major del Poble-sec

Aquest dilluns 10 de juny, l’artista Carlo Constantini va actuar durant la presentació del cartell de la Festa Major del Poble-sec. La guanyadora va ser en aquesta ocasió l’arquitecta Pamela Carrillo, poblasequina que va saber posar diversos elements que mostren la riquesa intercultural del barri. L´acte va estar encapçalat per la regidora del Districte de Sants Montjuïc, Raquel Gil; la presidenta de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, Montse Pla; el president del Consell de Barri, Marc Serra i diverses Entitats. Ferran Baile i Llaveria fundador de la BiblioMusiCineteca va estar entre els assistents a aquest amè esdeveniment.

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

Este lunes 10 de junio, el artista Carlo Constantini actuó durante la presentación del cartel de la Festa Major del Poble-sec. La ganadora en esta ocasión fue la arquitecta Pamela Carrillo, poblasequina que supo poner diversos elementos que muestran la riqueza intercultural del barrio. El acto estuvo encabezado por la regidora del Districte de Sants Montjuïc, Raquel Gil; la presidenta de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, Montse Pla; el presidente del Consell de Barri, Marc Serra y diversas Entidades. Ferran Baile i Llaveria fundador de la BiblioMusiCineteca estuvo entre los asistentes a este ameno evento.

¡Sigue las novedades en nuestras redes sociales!

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.