A la Raposa

Presentació del llibre  «Tenemos que hablar y otros cuentos sentimentales» de Laura Freijo Justo

Aquest dimecres 12 de juny a les 18:30h es presenta el llibre «Tenemos que hablar y otros cuentos sentimentales» de Laura Freijo Justo a La Raposa, amb adreça a Carrer Tapioles 47 (bajos), al barri de Poble-Sec. Sonia García García, directora de l’associació cultural La BiblioMusiCineteca i de BMC Edicions, segell editorial del llibre, serà present a l’esdeveniment.

Cada conte de aquest llibre té la seva pròpia història, els seus propis personatges, la seva pròpia trama, la seva casuística o conflicte, així com el seu particular final i desenllaç. No obstant això, aquests vint-i-dos contes de diferents longituds, tonalitats i profunditats, estan protagonitzats per dones que busquen, estimen, desitgen, fan sexe, fins i tot odien, romànticament, altres dones. El cor d’amor lèsbic que batega, impulsa i presideix aquesta col·lecció de contes, abraça de manera vital, voluntària i representativa tota una època a la ciutat de Barcelona, ​​on l’autora va viure anys de forta efervescència nocturna, cultural, amorosa i identitària.

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

Este miércoles 12 de junio a las 18:30h se presenta el libro «Tenemos que hablar y otros cuentos sentimentales» de Laura Freijo Justo en La Raposa, con dirección en Calle Tapioles 47 (bajos), en el barrio de Poble-Sec. Sonia García García, directora de la asociación cultural La BiblioMusiCineteca y de BMC Edicions, sello editorial del libro, estará presente en el evento.

Cada cuento de este compendio tiene su propia historia, sus propios personajes, su propia trama, su casuística o conflicto, así como su particular final y desenlace. Sin embargo, estos veintidós cuentos de diferentes longitudes, tonalidades y profundidades, están protagonizados por mujeres que buscan, aman, desean, hacen sexo, incluso odian, románticamente, a otras mujeres.

El corazón de amor lésbico que late, impulsa y preside esta colección de cuentos, abraza de manera vital, voluntaria y representativa a toda una época en la ciudad de Barcelona, ciudad en la que la autora vivió años de fuerte efervescencia nocturna, cultural, amorosa e identitaria.

¡Sigue las novedades en nuestras redes sociales!

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.