Com cada any La BiblioMusiCineteca participa a La Mostra d’Entitats del Poble-sec

Com cada any La BiblioMusiCineteca participa a La Mostra d’Entitats del Poble-sec
Un dels esdeveniments amb més ressò i tradició és la mostra d’entitats, que aquest any arriba ja a la seva 32a edició. Es realitzará aquest dissabte 1 de juny al Paral•lel entre els carrers Radas i Tapioles on hi haurà més de 40 parades d’associacions i entitats del barri de tota mena, activitats a l’aire lliure i actuacions en directe.

També hi haurà un escenari d’activitats programades, amb benvinguda, música, balls, activitats lúdiques, open-micro i corals, alhora que carpes on podràs descobrir moltes coses sobre les associacions, visitant exposicions, assistint a presentacions i, fins i tot, participar a tallers i aprendre coses noves.

T’hi esperem!

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

Como cada año La BiblioMusiCineteca participa en La Muestra de Entidades del Poble-sec

Uno de los eventos con más eco y tradición es la muestra de entidades, que este año llega ya a su edición 32. Se realizará este sábado 1 de junio en el Paral·lel, entre las calles Radas y Tapioles, donde habrá más de 40 paradas de asociaciones y entidades del barrio de todo tipo.

También habrá un escenario de actividades programadas, con bienvenida, música, bailes, actividades lúdicas, open-micro y corales, a la vez que carpas donde podrás descubrir muchas cosas sobre las asociaciones, visitando exposiciones, asistiendo a presentaciones e incluso, participar en talleres y aprender cosas nuevas.

¡Te esperamos!

¡Sigue las novedades en nuestras redes sociales!

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.