Ahir a la BiblioMusiCineteca

Ahir a la BiblioMusiCineteca es va inaugurar l.exposició de pinturas de l artista ukrainesa Inn Gi (Inna Gnilobok, al centre de la fotografia). La sessió va estar amenitzada per tres joves musics que están realizando un máster a la UB.. la xilena Teresa Vergara (chelo), la lleidetana Laia Talarn (teclats i veu) i la mallorquina Maria Rigo (clarinet). La exposició es podrá visitar fins el 15 de juliol tots els dies de dilluns a dissabte d 11 a 20 hores. Carrer Vila i Vila, 76

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

Ayer en la BiblioMusiCineteca

Ayer en la BiblioMusiCineteca se inauguró la exposición de pinturas de la artista ukrainesa Inn Gi (Inna Gnilobok, en el centro de la fotografía). La sesión estuvo amenizada por tres jóvenes músicos que están realizando un máster en la UB.. la chilena Teresa Vergara (chelo), la leridana Laia Talarn (teclados y voz) y la mallorquina Maria Rigo (clarinete). La exposición podrá visitarse hasta el 15 de julio todos los días de lunes a sábado de 11 a 20 horas. Calle Villa y Villa, 76

¡Sigue las novedades en nuestras redes sociales!

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.