Amalgama d’arts: Un Joc de percepció

Aquest dilluns 15 de juliol a les 18.30h s’inaugura l’exposició de pintura i fotografia Amalgama d’arts: Un Joc de percepció

Es un projecte artístic creat per dues ànimes diferents, dues percepcions del que veuen diferents, totes dues estimant l’art, totes dues fent art d’alló que senten en el seu interior.

Un joc visual, on la fotografía i la pintura s’uneixen. Verónica Galarzo, treballa imatges a partir de les magnifiques obres de pintura abstracta , matérica i figurativa de Montserrat Barberà. Una experiencia per jugar , on els ulls que les contemplin gaudeixin amb les percepcions que sorgeixin al mirar-les.

L’exposició romandrà oberta per ser visitada fins al 15 d’agost.

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

Este lunes 15 de julio a las 18:30h se inaugura la exposición de pintura y fotografía Amalgama de artes: Un Juego de percepción

Es un proyecto artístico creado por dos almas diferentes, dos percepciones diferentes, ambas amando el arte, ambas haciendo arte desde su interior.

Un juego visual, en el que la fotografía y la pintura se unen. Verónica Galarzo, trabaja imágenes a partir de las magníficas obras de pintura abstracta, matérica y figurativa de Montserrat Barberà. Una experiencia para jugar, donde los ojos que las contemplen disfrutarán con las percepciones que surjan al mirarlas.

La exposición permanecerá abierta para ser visitada hasta el 15 de agosto.

¡Sigue las novedades en nuestras redes sociales!

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.