Toc d’inici de la 10a Mostra de Tallers Oberts Artístics i Artesanals del Poble-sec

Els actes començaran el divendres 10 a les 18.30 hores amb un col·loqui a l’Espai d’Arts Escèniques Dau al Sec (C. Salvà, 86).

El col·loqui inaugural sobre «Art i Artesania avui al Poble-sec» comptarà amb la presència de Valerie Blanchard (artista plàstica), Poncho Martínez (Deep Edicions), Esther Muñoz (Momu) i la directora de l’Associació Cultural BiblioMusiCineteca, Sonia García García. A més s’informarà del Programa Comerç a Punt. La moderadora serà l’escriptora i coordinadora de la 10a Mostra de Tallers Oberts Artístics i Artesanals del Poble-sec, Luz Cassino.

Segueix les notícies que anirem publicant aquí i en les nostres xarxes socials.

Punto de partida de la 10a Muestra de Talleres Abiertos Artísticos y Artesanales del Poble-sec

Los actos comenzarán el viernes 10 a las 18.30 h con un coloquio en el Espacio de Artes Escénicas Dau al Sec (C. Salvà, 86).

El coloquio inaugural sobre «Arte y Artesanía hoy en Poble-sec» contará con la presencia de Valerie Blanchard (artista plástica), Poncho Martínez (Deep Edicions), Esther Muñoz (Momu) y la directora de la Asociación Cultural BiblioMusiCineteca, Sonia García García. Además se informará del Programa Comerç a Punt. La moderadora será la escritora y coordinadora de la 10a Muestra de Talleres Abiertos Artísticos y Artesanales del Poble-sec, Luz Cassino.

Sigue las noticias que iremos publicando aquí y en nuestras redes sociales.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.