Poble-sec: un barri on circula l’art

Es va inaugurar la 10a Mostra de Tallers Oberts Artístics i Artesanals del Poble-sec amb la presència d’Esther Muñoz, emprenedora de MOMU, Poncho Martínez de Deep Edicions i Eudosio Gutiérrez, conseller del Districte de Sants Montjuïc. Les paraules de benvinguda van ser a càrrec de la directora de la BiblioMusiCineteca, Sonia García i Luz Cassino va moderar la taula.

Un públic compromès va acompanyar l’acte, el qual es va caracteritzar per l’anàlisi de la situació de l’art i l’artesania al barri, la consideració del binomi art-comerç i les propostes per a millorar i continuar l’ofici de l’artista.
Reflexions sobre la diversitat, la fusió d’art i artesania, formació, memòria del barri,
intercanvi, respecte, dignitat, tracte honest i el valor dels oficis, van donar color
a la trobada.

Del debat es va treure com a proposta final la invitació a passar de l’individual al col·lectiu, compartir, col·laborar amb altres artistes i crear xarxes.

Segueix les notícies que anirem publicant aquí i a les nostres xarxes socials.

Poble-sec: un barrio donde circula el arte

Se inauguró la 10ª Muestra de Talleres Abiertos Artísticos y Artesanales del Poble-sec con la presencia de Esther Muñoz emprendedora de MOMU, Poncho Martínez de Deep Edicions y Eudosio Gutiérrez, conseller del Distrito de Sants Montjuïc. Las palabras de bienvenida estuvieron a cargo de la directora de La BiblioMusiCineteca, Sonia García y Luz Cassino fungió como moderadora de la mesa.
Un público comprometido acompañó el acto que se caracterizó por el análisis de la situación del arte y la artesanía en el barrio, la consideración del binomio arte-comercio y las propuestas para mejorar y continuar el oficio del artista.
Reflexiones como diversidad, fusión arte y artesanía, formación, memoria del barrio, intercambio, respeto, dignidad, trato honesto y el valor de los oficios dieron color al encuentro.
Como propuesta final del debate se planteo pasar de lo individual a lo colectivo, compartir, colaborar con otros y otras artistas, crear redes.

Sigue las noticias que iremos publicando aquí y en nuestras redes sociales.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.