Poble-sec recupera la Mostra de Tallers Oberts

Èxit total en aquesta 10a Mostra de Tallers Oberts Artístics i Artesanals, realitzada els dies 10, 11 i 12 de novembre del 2023.

Els recorreguts es van dur a terme en seixanta i tres tallers i van participar-hi més d’un centenar d’artistes i artesans-es, la qual cosa vol dir que molts dels locals són compartits, en alguns casos fins a deu, quinze i inclús vint persones. De divendres 10 a diumenge 12 va haver-hi diverses activitats.

Als circuits guiats del dissabte 11, dos al matí i dos a la tarda, prop de seixanta persones van visitar quaranta tallers de portes obertes i conversar amb artistes i artesans-es.
Diumenge al matí va cloure la Mostra amb quinze carpes instal·lades a la plaça Bella Dorita, on els artistes i artesans-es van mostrar la seva obra i van actuar cinc músics, cantants, una conta-contes i una professora de ioga-màgic. Al voltant d’unes quatre-centes persones van poder gaudir de la festa, que va coincidir amb la Cursa de les Dones.

Aquesta acció va ser promoguda i finançada pel Pla de Barris del Poble-sec amb el suport del Districte de Sants Montjuïc. L’execució, el projecte i tota l’organització l’ha portat a terme l’Associació BiblioMusiCineteca.

Podeu consultar la informació sobre tots els tallers a la web www.bibliomusicineteca.com on hi ha un mapa interactiu amb tots els codis QR dels participants i dels principals equipaments del Poble-sec, que es podran fer servir durant un any.

MOMU. Espai de formació i escola taller tèxtil

Artemis. Taller de ceràmica

Antoni Inglés. Vol Virtual. Del Poble-sec al

AEIOU. Dibuix i il·lustració naïf, accions al carrer, gastronomia festiva

Astilleros. Col·lectiu de més de vint artistes. Vestuari, joguines, reciclatges, pintura, dibuix, disseny, màscares

Deep Edicions. Taller d’enquadernació. Llibre d’Art

Vinguts d’un poble on no hi ha cotxes i tots i totes són artesans-es, els joves actors Paula Arnell i Pascual Lorenzo (Coralina i Pol a la ficció) van actuar com a guies dels recorreguts.

L’escriptora Kel Kamoezze. Taller per a nois i noies
Fes el teu punt de llibre

Omar Scherzad. Disseny llampares, fusta i llum

La Botànica. Clarissa Ferrario. Espai múltiple,14 artistes

Gingell Taller. Ceràmica

Raul Beldarraín i els seus dibuixos, pintures i caricatures personals i inclassificables

I un tast de la Mostra i la Festa a la plaça Bella Dorita, el diumenge 12 de novembre del 2023.

A la sala Expo de la BiblioMusiCineteca fins al 22 de novembre es podrà visitar una mostra d’obres d’artistes i artesans-es participants en la 10a. Mostra

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.