Jornada de Arte i Artesania al Carrer Vila i Vila – 21 i 22 de juliol

Amb motiu de La Festa Major 2023 et convidem a gaudir d’una jornada d’art i artesania els dies 21 i 22 de juliol 17.00 a 22.00 hores en la part per als vianants de Carrer Vila i Vila, davant de la seu de La Bibliomusicineteca. Podràs conèixer l’obra de grans artistes, artesanes i artesans que viuen i treballen al Poble Sec.

Con motivo de La Fiesta Mayor 2023 te invitamos a disfrutar de una jornada de arte y artesanía los días 21 y 22 de julio 17.00 a 22.00 horas en la parte peatonal de Calle Vila i Vila, frente a la sede de La Bibliomusicineteca. Podrás conocer la obra de grandes artistas, artesanas y artesanos que viven y trabajan en el Poble Sec.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.