Cinefórum: Quatretondeta- 30 de Setembre

El dilluns dia 30, a les 19 hores, passarem a la BiblioMusiCineteca (19.00 h), la pel.lícula del jove realitzador Pol Rodriguez, Quatretondeta, una comédia d´humor negra que ens recorda a Azcona i a Berlanga i ens porta a les arides terres de l´interior Alacant, entre insòlits partits de pilota valenciana, festes de Moros i Cristians, «petardà» i focs pirotènics.Amb José Sacristán, Laia Marull, Sergi Lòpez, Julián Villagran, Joan Faneca, Joan Segalés…

Un divertit i poètic homenatge a la terra que va veure néixer els pares d´en Pol, la Júlia i en Ferran, animes i motors del icònic restaurant Can Lluis del carrer de la Cera, que va obrir portes el 1929 i ha continuat al llarg de tres generacions. 

Sens dubte, hi hauràn sorpreses, abans i desprès de la projecció.

Fins aquí podem llegir.

Ens veiem el dilluns 30.

Salutacions cordialsSonia García-Ferran Baile

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.