Cinefórum: Rojo Amanecer- 8 d´Octubre

 

Vermell alba (1989) és una pel·lícula mexicana del gènere dramàtic del director Jorge Fons, en què es narra una ficció ambientada entre el 2 i 3 d’octubre de 1968, en el desenllaç del moviment d’aquest any a Mèxic, en un departament del Tlatelolco enfront de la Plaça de les Tres Cultures, a la Ciutat de Mèxic. 1 Va ser protagonitzada per María Rojo, Héctor Bonilla, Jorge Fegan, Ademar Arau, Bruno Bichir, Demián Bichir i Eduardo Colom.

La trama s’inicia amb un matí típica a la vida d’una família de classe mitjana que habita un departament enfront de la Plaça de les Tres Cultures. Dos dels fills de la família són estudiants i participants del moviment estudiantil. Amb el pas de les hores i causa de l’Operació Galeana, la vida de la família es veurà directament involucrada en els fets.

 

Dilluns 8 d’octubre a les 19:00 hores. la Bibliomusicineteca

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.