Cinefórum: Perdidos en la Mancha- 9 d´Abril

 

El reconegut director Terry Gilliam (exMonty Python),  va comença a rodar un dels seus grans projectes, “El hombre que mató a Don Quijote”, el 2002. Però tot es va girar en contra i no va poder acabar la filmació. Quinze anys més tard, just el 2017, ho va aconseguir amb altres actors.

Aquest és el documental de la pel.lícula que no es va poder fer. En Woody Allen, va definir el documental com “Extremadament entretingut i el pitjor malson de qualsevol director de cinema”.

Acompanyarà la projecció, trailers d´altres pel.lícules dedicades a Don Quijote. I una exposició amb diverses versió de llibres del Quijote. També tindrem la versió de la cançó, Impossible Dream, del musical El hombre de la Mancha, cantada per Peter O´Toole i per José Sacristán, amb les seves corresponents parelles escèniques, Sophia Loren i Paloma San Basilio.

Los Cincos Latinos i Rocío Durcal, possaran un granet de sorra (de la Mancha), amb dos divertides cançons sobre el hidalgo Don Quijote.

 

Dilluns 9 d´abril a les 19 hores a La BiblioMusiCineteca

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.