Club del Mirall: De què et queixes? – 16 de Febrer

Et convidem a que et reuneixis amb nosaltres per reflexionar:
D’QUÈ ET QUEIXES …

«Tots en algun moment ens hem vist en la necessitat de donar consol a un amic …»

Moltes altres, encara de forma inconscient, oferim consells i opinions sense tenir en compte les conseqüències. Saber valorar quan una situació respon a una emergència, o quan simplement és un cosa temporal, ens sembla fàcil encara que no ho és.

Tant se val si professionalment ens dediquem a ajudar els altres o si només tractem de fer-li més fàcil la vida a un amic. Sempre podem ajudar-nos a nosaltres mateixos a diferenciar l’un de l’altre. Existeixen característiques que hem de conèixer si volem que, el resultat de la nostra intervenció, sigui realment positiu per a nosaltres.

T’esperem …

 

TROBADA EL 16 DE FEBRER

LLOC: LA Bibliomusicineteca HORARI: 19.00 A 21.00

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.