Cinefórum: Volverás- 22 de Gener

Un estudiant d´arquitectura (Unax Ugalde), amb una vida estable, fill d´una família benestant barcelonina, torna a Barcelona en acabar la carrera i abans d´anar becat a Los Angeles. Fa mes de sis anys que no veu al seu problemàtic germà gran (Tristán Ulloa). Al retrobar-se pren consciencia que el seu germà és ludòpata i freqüenta ambients poc recomanables. A l´intentar ajudar-lo s´endinsa a un món fosc i perillós posant en risc la seva vida.

Co-protagonitzada per l´actriu mexicana Elizabeth Cervantes i Hermann Bonnin, Margarida Minguillón, Godoy i el debut de Joana Rañé.

Una interessant i premiada pel.lícula d´Antonio Chavarrías, estrenada el 2002 i basada en la novel.la de Francisco Casavella, Un enano español se suicida en Las Vegas. Una producció hispano-mexicana Oberón/Altavista Films/Moro  .

Premi al millor director i menció especial al Festival Mar del Plata (2003) i Premis Ariel-2003 (els Goya mexicans), al  millor guió adaptat i a la millor fotografía, Guillermo Granillo (El crimen del padre Amaro-Profundo Carmesí..).

Es va rodar de forma cronológica a diferents indrets de la ciutat de Barcelona. Diverses seqüencies varen ser rodades al Poble Sec i més concretament al carrer Vila i Vilà.

 NOTA:

Com ja és habitual aquest any, es complementarà la sessió amb un video-clip musical, (Los fantasmas del Roxy, amb Joan Manuel Serrat), un curtmetratge i el trailer de la pel.lícula del proper dilluns (Contra los Fantasmas-Abbott and Costello meet the Monsters).

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.