Cinefórum: Re-Animator- 30 d´Octubre

re-animation

 

The Halloween is Here…Not good for sensitive hearts

Pel·lícula de culte al cinema modern de terror. RE- ANIMATOR

Re-Animator és una pel·lícula de terror de 1985 dirigida per Stuart Gordon i basada en l’obra d’H P. Lovecraft titulada «Herbert West: reanimador». Protagonitzada per Jeffrey Combs com el Dr. Herbert West, un estudiant de medicina transferit d’Europa a la Facultat de Medicina de la Universitat de Miskatonic per continuar desenvolupant la seva sèrum de reanimació corporal. Les proves que realitza no són les que ell esperava i porta amb si una sèrie de fatídiques conseqüències per a ell i la vida personal del seu company de quart, Dan Cain. La pel·lícula es va tornar de culte, entre fans del cinema gore combinant el terror amb la comèdia.

Dilluns 30 d’Octubre a les 19 hores a La BiblioMusiCineteca.

C/VILA I VILA 76

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.