«Desnuda eres azul como la noche en Cuba»- 21 de Setembre

Desnuda eres azul como la noche en Cuba

Belén Rojas Guardia, escriptora veneçolana, coordinadora editorial i dissenyadora de llibres presenta la seva novel·la «Desnuda eres azul como la noche en Cuba».

 

«Desnuda eres azul como la noche en Cuba» és una novel·la on la ficció i la investigació de la història contemporània es combinen en una narrativa plena d’agudes reflexions sobre el món que ens ha tocat viure. L’amor, els desencants, la separació i la política es van alternant en el marc dels turbulents esdeveniments succeïts l’any 1989. L’ensorrament de l’URSS, els successos de la Plaça Tianammen i l’auge del narcotràfic a Amèrica Llatina configuren l’escenari real sobre el qual un professor especialitzat en Drets Humans i la seva alumna s’embarquen en la investigació sobre l’afusellament del general Ochoa Sánchez a Cuba. Finalment, la novel·la se sintetitza en la resposta que la jove estudiant li dóna al seu professor i amant quan ell li pregunta:
I on et situes tu?
-En aquest espai on la justícia social està al costat de la llibertat …
Per a ell, ella té raó: córrer darrere dels somnis és el la millor opció en aquesta vida.

 

Us esperem a punt de les 20 hores.

La Bibliomusicineteca, C / VILA I VILA 76

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.