Dilluns de Cinefórum: EL JUDAS- 3 d´Abril

Un dels veïns de la població d´Esparraguera, persona malcarada i poc donada a la generositat, interpreta Judas a les tradicionals representacions de La Passió del seu poble. Ell però ambiciona interpretar Jesús i sent gelosia de l´actor que l´interpreta. Farà tot el possible per poder substituir-lo.

Una de les millors pel.lícules com a director d´Ignaci F. Iquino, estrenada el 1952 i rodada integrament a Esparraguera i als Estudis Iquino del Paral.lel. Interpretada per Antonio Vilar (Don Juan,  El príncipe encadenado) i Manuel  Gas (Brigada criminal), actor i també cantant líric i productor,  pare del reconegut director i actor Mario Gas, i per actors i actrius de La Passió d´Esparraguera. Premiada i amb força exit de públic i critica, va ser la primera pel.lícula que va ser estrenada també en versió catalana, en ple franquisme

Dia 3 d´abril a les 19.00 hores. BiblioMusiCineteca   (Vila Vilà, 76- M. Paral.lel).

JUDAS

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.