Dilluns de cinefòrum: Las alegres chicas de El Molino – 21 de novembre

Dins del cicle Rodat en el Poble Sec, fem un homenatge a El Molino amb la projecció de la comèdia musical Las alegres chicas de El Molino, d’un valor documental per conèixer com funcionava l’històric Molino per dins.

 

Dirigida el 1977 per José Antonio De la Loma i que vista avui, es transforma en un extraordinari document sobre El Molino en un dels seus moments d’esplendor amb la presència dels mítics Johnson, com a mestre de cerimònies presentant-nos el teatre per dins, Conrado Tortosa «Pipper» i l’extraordinària Lita Claver «La Maña», que segueix en actiu, l’enyorada Christa Lem, que va fer de l’estrip tease una obra d’art convertint-se en la musa de la intel·lectualitat d’aquells anys, i un extens repartiment de prestigiosos actors i actrius com Luis Induni, Marta Flores, Consuelo de Nieva, Carlos Tristán, Miguel Bordoy i Silvia Solar, Monica Randall, José María Blanco, Asunción Vitoria, els llavors jovenets Veronica Miriel (una mena d’Ornella Mutti a la xilena-catalana) i David Carpenter (que va interpretar a Tarzán en una pel·lícula rodada a Collserola) i una també jove Agustina Solé (La Trepa-directora i ànima de la companyia La Trepa i del Jove Teatre Regina), que interpreta a la soferta muller del faldiller Pipper. Música de Nino Rota i fotografia del prestigiós Tomás Pladevall.

Amb la presència de Paco Marín, llavors ajudant de càmera-foquista, que ens comentarà anècdotes del rodatge.

 

Las alegres chicas de El Molino

 

 

Sinopsi:

Pipper és un actor especialitzat en papers d’efeminat, però en realitat és un seductor i la seva dona ho sap i el posa una trampa. Font:  decine21

 

El Molino 3 El Molino 2 El Molino 1

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.