Dilluns de cinema: Stico – 27 de juny

Una excel·lent pel·lícula, injustament mig oblidada, amb un extraordinari repartiment encapçalat per Fernando Fernan Gómez, Agustín González i Carme Elías. Amparo Baró, Manuel Zarzo, Manuel Galiana, Joan Potau…..

Jaime de Arminán, notable director i brillant guionista, va ser premiat amb el Goya d’honor el 2014 i entre les seves pel·lícules més conegudes està, Mi querida señorita (1972, amb José Luis López Vázquez i Julieta Serrano) i El amor del capitán Brando (1974, amb Ana Belén).
¿Li agradaria tenir de forma gratuïta al seu servei a un brillant professor, sense necessitat de pagar-li cap sou, sols manteniment bàsic i sense cap responsabil·litat legal, en qualitat d’esclau?

Us hi esperem el diaa 27 de juny a les 19.00 hores.

 

Stico

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.