Dilluns de cinefòrum: Aurora Boreal (SOLSTORM)

Cinefórum

Us convidem al cinefòrum els dilluns a les 19:00 hores, amb una programació diferent per a cada sessió: cinema i teatre, cinema mexicà, cinema policíac, pel·lícules insòlites, cinema i història, etc.

Propera sessió: 16 de novembre

Cicle: cinema policíac

AURORA BOREAL (Solstorm)

Basada en el best seller de ROSTEIX LARSSON, reina indiscutible de la novel·la negra nòrdica

Un thriller impactant rodat en els gelats paisatges del nord de Suècia. Una història entre Fargo i Millenium, protagonitzada per l’advocada Rebecka Martinsson, amb la complicitat d’una intel·ligent i peculiar policia embarassada.

Solstrorm

Nova sessió de cinema policíac suec, responent al notable interès despertat dilluns passat (tant entre els assistents com en els correus i missatges dels quals no van poder assistir), amb motiu del passi de la pel·lícula Els gossos de Riga, amb l’inspector Wallander, basada en una novel·la del prestigiós autor suec Henning  Mankell.

Us esperem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.