Documental Trenquem el silenci es projecta a Madrid

El documental Trenquem el silenci serà presentat en el festival Visualízame a Madrid. És un festival audiovisual convocat per a joves realitzadores, guionistes, productores, actrius, fotògrafes, periodistes. És organitzat per la Fundació Inquietar-te i té com a objectiu promoure la igualtat a través de l’art.

El festival és realitzarà els proper dies 26, 27 i 28 de juny.

Sinopsi del documental:

Documental que reflecteix el treball de les Dones de Blanco, grup intercultural i plurigeneracional de Barcelona que es reuneix amb l’objectiu de denunciar i visibilitzar, a través de l’expressió corporal, una de les xacres socials més arrelades en la societat: la violència de gènere. Dirigit per Sac-Nicté García.

Captura de pantalla 2014-06-20 a la(s) 20.47.40

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.