El treball que realitzem a La BiblioMusiCineteca es divideix en quatre línies d’actuació principals:

BIBLIOESPAIS

Tenim diferents espais on es duen a terme activitats puntuals com a exposicions, actuacions en directe, projeccions de pel·lícules, reunions, conferències, tallers i cursos, entre altres. També tenim una sala dedicada al Centre de Documentació, Informació i Investigació de les Arts Escèniques Lux Teatrale i, recentment, hem instal·lat un plató d’entrevistes.

Consulta les properes activitats en la nostra Agenda.

 

 

BIBLIOMUSICINETECA

Disposem d’un fons patrimonial eclèctic que inclou una bibliografia de més de 30 mil llibres i revistes, a més d’una important col·lecció musical que abasta pràcticament tots els gèneres (hi ha catalogats més de cent mil temes i cançons) i amb una important col·lecció dedicada a l’òpera. En el camp cinematogràfic comptem amb més de tres mil pel·lícules en format digital i més de 400 llibres i revistes sobre el setè art. També tenim un ampli fons de bandes sonores. Descobreix més coses sobre el nostre Arxiu.

 

Productora audiovisualPRODUCTORA AUDIOVISUAL

 

 

QuioscoEL QUIOSC

Oferim difusió, distribució de llibres i material audiovisual i musical propi i també produït pels nostres socis i col·laboradors.

 

 

 

Si vols saber més sobre les activitats i projectes, et convidem a navegar per la nostra pàgina.

Si t’agrada el nostre projecte i vols col·laborar amb nosaltres, visita l’enllaç BiblioAmics per saber les diferents maneres de fer-ho.