La Biblio celebra Sant Jordi al RavalLa Biblio celebra Sant Jordi en el Raval

Els protagonistes de Sant Jordi al Raval no són els escriptors ‘supervendes’ ni les darreres novetats literàries, sinó les entitats educatives, socials i culturals, els comerciants i el veïnat del barri, que surten al carrer per compartir i viure una tradició especial, en una mostra que reflecteix la diversitat i la riquesa cultural del Raval.

Des de les 10 fins les 21h, qui passegi per la Rambla del Raval, a més de les tradicionals roses i els llibres, tindrà la possibilitat de conèixer el treball que duen a terme un centenar d’entitats del barri i gaudir de la seixantena d’activitats programades, entre les quals hi actuacions, tallers, conta contes, titelles, lectures, performances, audiovisuals i accions col·lectives.

Com correspon a aquest dia, la literatura ocuparà un paper central durant la jornada, amb lectures de textos, presentació de llibres, conta contes i un club de lectura, entre d’altres.

Més informació:

http://www.totraval.org/noticia/153/el-raval-mes-divers-i-comunitari-protagonitzara-el-dia-de-sant-jordi

https://www.facebook.com/santjordialraval?fref=ts

cartell2015Los protagonistas de Sant Jordi al Arrabal no son los escritores ‘superventas’ ni las últimas novedades literarias, sino las entidades educativas, sociales y culturales, los comerciantes y el vecindario del barrio, que salen a la calle para compartir y vivir una tradición especial, en una muestra que refleja la diversidad y la riqueza cultural del Raval.

Desde las 10 hasta las 21h, quienes pasee por la Rambla del Raval, además de las tradicionales rosas y los libros, tendrá la posibilidad de conocer el trabajo que llevan a cabo un centenar de entidades del barrio y disfrutar de la sexagésima de actividades programadas, entre las cuales actuaciones, talleres, cuenta cuentos, títeres, lecturas, performances, audiovisuales y acciones colectivas.

Cómo corresponde a este día, la literatura ocupará un papel central durante la jornada, con lecturas de textos, presentación de libros, cuenta cuentos y un club de lectura, entre otros.

Más información:

http://www.totraval.org/noticia/153/el-raval-mes-divers-i-comunitari-protagonitzara-el-dia-de-sant-jordi

https://www.facebook.com/santjordialraval?fref=ts

cartell2015