La Biblio celebra Sant Jordi al Raval

Els protagonistes de Sant Jordi al Raval no són els escriptors ‘supervendes’ ni les darreres novetats literàries, sinó les entitats educatives, socials i culturals, els comerciants i el veïnat del barri, que surten al carrer per compartir i viure una tradició especial, en una mostra que reflecteix la diversitat i la riquesa cultural del Raval.

Des de les 10 fins les 21h, qui passegi per la Rambla del Raval, a més de les tradicionals roses i els llibres, tindrà la possibilitat de conèixer el treball que duen a terme un centenar d’entitats del barri i gaudir de la seixantena d’activitats programades, entre les quals hi actuacions, tallers, conta contes, titelles, lectures, performances, audiovisuals i accions col·lectives.

Com correspon a aquest dia, la literatura ocuparà un paper central durant la jornada, amb lectures de textos, presentació de llibres, conta contes i un club de lectura, entre d’altres.

Més informació:

http://www.totraval.org/noticia/153/el-raval-mes-divers-i-comunitari-protagonitzara-el-dia-de-sant-jordi

https://www.facebook.com/santjordialraval?fref=ts

cartell2015