Llibres de Oriol Solà i Prat

Ja tenim al nostre catàleg els llibres d’Oriol Solà i Prat:

Llunàtics, descabalats o caparruts? i Tota una vida de regal

Promoció: tots dos llibres per 15 euros

– Llunàtics, descabalats o caparruts? (Preu: 12 euros)
Historietes quotidianes basades en fets reals
Porcs que volen, monges que somien amb girafes verdes, col·leccions insòlites o les manies del millor jugador del món… són alguns dels universos que queden reflectits en aquest recull d’històries desenfadades.

A “Llunàtics, descabalats o caparruts?”, l’autor inclou una cinquantena d’episodis quotidians basats en fets reals que garanteixen al lector una lectura amena i entretinguda.

– Tota una vida de regal (Preu: 9 euros)
Li van assegurar que li quedava un any de vida i ja n’ha viscut més de setanta de regal…

Què faries, si et diguessin que et queda un any de vida? O preferiries que els metges no t’ho diguessin mai, per estalviar-te aquest compte enrere agònic?

Et poden dir que la flama es consumirà en unes poques setmanes… i després resulta que en només unes hores ja s’ha apagat del tot. Però també et poden dir que el final és imminent… i després trobar-te amb tota una vida inesperada de regal.

A partir del diari personal que escriu la Queralt, la jove protagonista, i per tant amb un llenguatge senzill i entenedor, l’autor proposa una interessant aproximació al dilema mèdic que es planteja sovint a l’hora d’anunciar alguns pronòstics. Tot i parlar de la mort, no deixa de ser un sentit cant a la vida.

ORIOL SOLÀ i PRAT (Igualada, 1977)

Llicenciat en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat molt temps vinculat als mitjans de comunicació (ha fet premsa, tele i sobretot ràdio). Ara aparca el gènere periodístic per endinsar-se en àmbits literaris com la novel·la, la poesia o també els contes i les històries breus.