Arriba la 10a Mostra de Tallers Oberts al barri del Poble-Sec

L’Associació Cultural BiblioMusiCineteca, organitza la 10a Mostra de Tallers Oberts Artístics i Artesanals del Poble-sec 2023 per encàrrec del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona i en col·laboració amb la A-FAD Associació d’Artistes i Artesans del FAD, amb l’objectiu de visibilitzar i impulsar l’obertura dels tallers i artistes al barri del Poble-sec. Així mateix, apropar el món de l’art i la cultura al veïnat.

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de novembre i comptarà amb un ventall d’activitats (col·loqui inaugural, exposicions col·lectives, tallers artístics i artesanals, recorreguts temàtics, portes obertes, mostra d’art al carrer, música i dansa, dinamitzacions de carrer i més).
Per al seu desenvolupament és fonamental la implicació d’artistes, artesans i artesanes com també d’entitats del barri.
Pretenem una festa plena de sorpreses entorn de l’art i la cultura en el Poble-sec.


Llega la 10 Muestra de Talleres Abiertos al barrio del Poble-sec

La Asociación Cultural BiblioMusiCineteca organiza la 10a Muestra de Talleres Abiertos Artísticos y Artesanales del Poble-sec  2023 por encargo del Plan de Barrios del Ayuntamiento de Barcelona y en colaboración con la A-FAD Asociación de Artistas y Artesanos del FAD, con el objetivo de visibilizar e impulsar la apertura de los talleres y artistas en el barrio del Poble-sec. Asimismo acercar el mundo del arte y la cultura al vecindario.

El evento tendrá lugar los días 10, 11 y 12 de noviembre y contará con un abanico de actividades (coloquio inaugural, exposiciones colectivas, talleres artísticos y artesanales, recorridos temáticos, puertas abiertas, muestra de arte callejero, música y danza, dinamizaciones de calle y más).

Para su desarrollo es fundamental la implicación de artistas, artesanos y artesanas como también de entidades del barrio.

Pretendemos una fiesta plena de sorpresas en torno al arte y la cultura en el Poble-sec.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.