Concert de Música Barroca – 1 de juny

Concert de música barroca amb corda polsada, obres del segle XVII i XVIII de compositors com Arcangelo Corelli, Nicolas Olivari, Telemann, Buxtehude i Bartolomé de Selma, interpretades amb una instrumentació amb violí, tiorba i guitarra barroca. Actuen Carla Cachu Castillo, Noemí Martínez Agell, Joan Benejam i Coline Kreis, estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Dijous, 1. A les 19.00 hores.

Concierto de música barroca con cuerda pulsada, obras del siglo XVII y XVIII de compositores com Arcangelo Corelli, Nicolas Olivari, Telemann, Buxtehude y Bartolomé de Selma, interpretados con una instrumentación con violín, tiorba y guitarra barroca. Actuan Carla Cachu Castillo, Noemí Martínez Agell, Joan Benejam y Coline Kreis, estudiantes de la Escola Superior de Música de Catalunya.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.