Festa de socis i sòcies – 24 de març.

Estimades i estimats socis-sòcies de la BibioMusiCineteca, el dia 24 de març, després de la sessió dels Divendres de Poesia, farem una trobada especialment dedicada a vosaltres. Serà una ocasió perquè us conegueu, els que encara no ho heu fet, i una ocasió per brindar per la primavera i l’estiu del 2023, que venen carregats de nous esdeveniments.

Us esperem presencial o virtualment (si no podeu venir, envieu-nos un missatge al mòbil).

Salutacions cordials.

***

Queridas y queridos socios-as de la BibioMusiCineteca, el día 24 de marzo, después de la sesión de Divendres de Poesia, celebraremos un encuentro especialmente dedicado a vosotros-as. Será una ocasión para que os conozcáis, los que aún no os habéis conocido, y la oportunidad para brindar por la primavera y el verano del 2023, que vienen cargaditos de nuevas actividades.

Os esperamos, presencia o virtualmente (si no podéis venir, enviádnos un mensaje por el
móvil).

Saludos cordiales.

Sonia García i Ferran Baile

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.