Club de el Mirall: Més enllà de l’horitzó- 21 de Febrer

MÉS ENLLÀ DE L’HORITZÓ
L’horitzó representa la línia visual que marca a diferència entre la nit i el dia. Un cicle interminable que, amb cada alba, ens converteix en protagonistes d’una història, personal i col·lectiva,. de la qual només podem conèixer les seves conseqüències amb el pas el temps. Avui sabem que, quan els nostres avantpassats van iniciar els grans viatges més enllà de l’horitzó conegut, mai van imaginar el món actual. Gairebé sense adonar-nos, sense ser-ne conscients, contemplarem el nostre últim vespre i seran els nostres descendents els que han de jutjar el resultat dels nostres actes. No obstant això, quan això passi, nosaltres ja ens haurem anat. Per fi haurem descobert que s’oculta més enllà de l’horitzó.
El Club de l’Mirall
Antonio Ingles

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.