Dilluns de cinefòrum: documental »Relatos de familia’

Us convidem al cinefòrum els dilluns a les 19:00 hores, amb una programació diferent per a cada sessió: cinema i teatre, cinema mexicà, cinema policíac, pel·lícules insòlites, cinema i història, etc.

Propera sessió: 30 de novembre.

Cicle: Cinema envers la violència de gènere.

RELATOS DE FAMILIA

És un documental sobre violència familiar amb testimonis de víctimes de violència familiar, maltractament infantil i violència sexual, i opinions especialitzades del dret, la psicologia i la justícia.

El documental va ser escrit i dirigit per Esteban Cadoche.

Després de la projecció, farem un debat amb el director.

GRAFICA RELATOS DE FAMILIA

Tràiler

Esteban Cadoche
Esteban Cadoche
Esteban Cadoche és advocat. Va ser docent d’Història Argentina en la Facultat de Ciències Jurídiques i Socials de la Universitat Nacional del Litoral. Va ser fundador i director d’IFAVID, ONG dedicada a combatre la violència i la discriminació.

En 2014 va enregistrar “Cròniques Rebels” (Històries de Militància i Vida), una sèrie de documentals per a televisió, amb entrevistes –entre uns altres- a José Luis Castiñeira de Dios, Eduardo Anguita i Miguel Angel Estrella.

En l’actualitat està preparant els documentals sobre la vida i obra de Rodolfo Walsh i sobre l’exili català a Argentina posterior a la Guerra Civil Espanyola, pels quals ha filmat testimonis d’intel·lectuals i artistes com Eduardo Galeano i Joan Manuel Serrat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.