Letònia, la lluita per la llibertat

L´Institut de Cultura de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona i el Museu de l’Ocupació de Riga  han organitzat una exposició amb motiu del 25è aniversari de la caiguda del mur de Berlin, del 15 d’octubre a l´11 de gener de 2015.

El títol de l’exposició es: LETÒNIA. LA LLUITA PER LA LLIBERTAT i fem una inauguració el dia 15  d’octubre i ens agradaria molt comptar amb la vostra presencia.

PROGRAMA:

Hora inici:    A la tarda. Horari a confirmar.

Lloc:           CAPELLA DE SANTA AGATA

Plaça del Rei, 1

Barcelona

Prego confirmin la seva assistència a les oficies del Consolat al Tel.: 932 523 097 abans del dia 12 d’octubre.

Si sabeu d´altres letons que resideixen a Catalunya i volen assistir, també ho poden fer a traves del telèfon del Consolat.

Més informació: Europa 25

L´Instituto de Cultura de Barcelona del Ayuntamiento de Barcelona y el Museo de la Ocupación de Riga han organizado una exposición con motivo del 25è aniversario de la caída del muro de Berlín, del 15 de octubre al 11 de enero de 2015. El título de la exposición se: LETONIA. LA LUCHA POR LA LIBERTAD y hacemos una inauguración el día 15 de octubre y nos gustaría mucho contar con la vuestra presencia. PROGRAMA: Hora inicio: Por la tarde. Horario a confirmar. Lugar: CAPILLA DE SANTA AGATA Plaza del Rey, 1 Barcelona Ruego confirmen su asistencia a las oficias del Consulado al Tel.: 932 523 097 antes del día 12 de octubre. Si sabéis de otros letones que residen en Cataluña y quieren asistir, también lo pueden hacer a trabas del teléfono del Consulado. Más información: Europa 25

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.