a

La BiblioMusiCineteca és un lloc de trobada multicultural i plurigeneracional al voltant del món dels llibres, la música, el cinema, les arts escèniques i la cultura en general.

A partir de la meravellosa herència d’un gran amant dels llibres, Ferran Baile pare, el seu fill va concebre un centre cultural obert que ha anat agafant forma gràcies a la incorporació i el treball d’un equip plural de persones, que han gestat un espai creatiu al cor del barri del Poble Sec, en Barcelona.

No és una biblioteca en el sentit estricte de la paraula, però comptem amb un ampli fons bibliogràfic, al qual s’ha afegit una important col·lecció musical i cinematogràfica, com a marc perfecte per desenvolupar les nostres activitats.

El nom no és més que un reflex d’aquesta realitat de hiperenllaços tangibles en els quals passejar-se quan ens visites. N’hi ha prou amb detenir-se en qualsevol racó perquè trobis allò que no sabies que buscaves.

Els nostres objectius són fomentar el coneixement i l’enriquiment cultural, així com l’obertura de ment i el diàleg, a través d’activitats generades per l’equip de La Biblio i també acollint projectes externs que coincideixin amb la nostra filosofia i que necessitin un espai físic per dur-se a terme.

Amb aquest esperit, des de l’any 2003 hem treballat en la catalogació de la nostra col·lecció de llibres, discos i pel·lícules, i hem obert les nostres portes per oferir diverses activitats puntuals.

 

A partir del 2010, ens constituïm com a associació cultural sense ànim de lucre.

1.1aNosotros