Disposem d’una Biblioteca eclèctica de més de trenta mil llibres sobre diversos temes com: novel·la, assaig, poesia, arts escèniques, fotografia, cinema, filosofia, sociologia, medicina, biologia, història natural, botànica, zoologia, geografia, enginyeria, religió, esoterisme, idiomes, esports, literatura infantil i juvenil, humor gràfic i còmics.

Fondo bibliográfico...

A la Musicoteca es poden consultar més de cent mil temes musicals i cançons en format LP, cassette i CD de tots els estils i de diverses èpoques. Comptem amb música clàssica, moderna, òpera, música folklòrica, orquestral, bandes sonores, música coral, rock, pop, salsa, canta autors, cançó melòdica, cançó lleugera, cobla, flamenc, samba, bossa nova, rancheras i corridos mexicans, els ‘hits’ de l’estiu, rap, hip-hop, música per a teatre i espectacles, i música infantil.

També tenim més de 300 partitures i lletres de cançons, un ampli fons sobre la història de la Música i els diversos gèneres i els seus músics i cantants més rellevants.

A la Cineteca es pot triar entre més de tres mil pel·lícules i documentals que il·lustren la història del cinema com a art i com a fenomen sociològic i popular. Tenim material de tots els gèneres i de diverses procedències: cinema europeu, americà (Estats Units, Canadà i Llatinoamèrica), africà (Àfrica àrab i Àfrica negra), cinema del mitjà i del llunyà Orient (d’Israel i Iran a Xina, Corea i Japó, passant per l’Índia i Tailàndia) i procedent d’Austràlia i Nova Zelanda.

A més comptem amb una extensa biblioteca de llibres relacionats amb el cinema i els seus creadors i intèrprets, així com cartells, fotografies d’actors i actrius, i programes de mà de pel·lícules.

A l’Hemeroteca tenim més d’un centenar de publicacions com la National Geographic, des de principis del segle passat, Der Spiegel, Life, Paris Match, Jano, Primer Acto, El Público, Compartir i Cavall Fort, entre d’altres.

Es pot consultar el material in situ. No es fan préstecs.

Si estàs buscant un material específic i/o vols consultar-nos sobre els horaris de visita, pots contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari: Sol·licitud d’informació