Aquí tens una llista de les actuacions en directe que s’han realitzat a La BiblioMusiCineteca.

[tabs slidertype=»left tabs»] [tabcontainer] [tabtext]Cancionófilos y palabrólogos[/tabtext] [tabtext]Concerts[/tabtext] [tabtext]Lectures dramatitzades[/tabtext] [tabtext]Recitals de poesia[/tabtext] [tabtext]Representacions de petit format[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][et_lb_resizable first_class=»1″] [et_lb_text_block css_class=»»]

Si estimes les cançons i les paraules, estaràs content@. En aquestes trobades podràs reunir-te amb gent que gaudeix amb el que t’agrada: cantar, llegir, criticar, crear, investigar els sentiments humans a partir de les cançons i els poemes.

En realitat no cal ser un ‘cancionófilo’ o un ‘palabrólogo’ per venir a compartir. N’hi ha prou amb que t’agradi, t’interessi, t’il·lusioni saber alguna cosa sobre música o la poesia.

Ens reunim per cantar, llegir, escoltar i després debatre els temes que triem i que han estat tractats pels grans poetes i músics. Es canta i es recita en qualsevol idioma.

Sessió com totes, oberta a la participació. Podeu cantar, recitar, llegar i explicar acudits…

Llista de sessions:

 • ◦ Com es deslliga la passió?
 • ◦ La Gelosia
 • ◦ El sexe
 • ◦ Desamor, despit i rancor
 • ◦ La mort
 • ◦ Els valors humans

.

[/et_lb_text_block] [/et_lb_resizable] [et_lb_1_2 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/002act.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2] [et_lb_1_2] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/001act.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2] [et_lb_1_2 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/003act.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2] [et_lb_1_2] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/3a-cancionofilos-con-marco-copia-2.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2][/tab] [tab][et_lb_resizable first_class=»1″] [et_lb_text_block css_class=»»]

 • Concert humorístic de Sergio Dantí
 • Conciert de Cecilia Bellorín
 • Duo musical mallorquí-dominicà Bernat i Rafu
 • Concert d’ Hermanas Trapp
 • Amoría, concert de música medieval – El duo Amoría, integrat per Teresa Rojas Rojas, soprano, i Raúl Sandin Bañuelos, guitarra, va ser format el 2005 per la inquietud d’explorar diversos estils musicals, interpretant repertori que abasta música del renaixement fins al segle XXI, obres tradicionals de Llatinoamèrica i Europa, així com la difusió d’obres de compositors mexicans.
 • ‘El que cantaven els catalans’, concert de Sergio Dantí – Les cançons que els catalans ens hem cantat des de 1275 fins avui. Els motius per estar orgullosos de la nostra música, part essencial del nostre ésser.
 • Allegro Furioso – Sergio Dantí – Compilació de cançons satíriques, eròtiques, contestatàries i singulars… molt singulars.
 • Amor-ós del dúo Amoría – Teresa Rojas i Raúl Sandin.
 • Recital d’àries d’òpera i cançons mexicanes – Lucía Salas i Ma. Neus Devesa – Àries de Puccini, Haendel i Donizetti entre d’altres i cançons mexicanes de María Grever, Tata Nacho i Consuelo Velázquez.
 • Com ser feliç sense diners? – Sergio Dantí i Magín Solé – Preestrena de l’espectacle que estan preparant conjuntament en Sergi Dantí (músic, compositor, humorista) i Magín Solé (actor, humorista, director i fundador de la sala Còmic-Còmic situada al carrer Aribau).
Humor intel·ligent per a paladars sibarites.
 • Arranjaments per a guitarra clásica de música mexicana d’Emmanuel Villatoro.

[/et_lb_text_block] [/et_lb_resizable] [et_lb_1_3 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/004act.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_3] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/1b-concierto-amoros-copia-2.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_3] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/1a-concierto-sergiD-copia-2.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3][/tab] [tab][et_lb_resizable first_class=»1″] [et_lb_text_block css_class=»»]

 • Labrador de Bohemia – Companyía Abrapalabra – Text del segle XIV de l’autor alemany Johannes Von Telp, interpretat per l’actor Rafael Alvarez i l’actriu Jessica Casal de la companyia veneçolana-catalana Abrapalabra, sota la direcció de Roberto Urbina, amb Jorge Salines, director-creador de l’Espai d’Art-Sala Alternativa Cincómonos, com a actor-narrador i el músic Leandro Portela.
 • Dos viejos pánicos – Alfredo Alonso – En commemoració del centenari del naixement d’un dels dramaturgs llatinoamericans més importants del segle XX, Virgili Piñera, el director escènic Alfredo Alonso munta una lectura dramatitzada de la seva més important. En aquesta escenificació, els actors Alicia González Laá i Joaquin Daniel interpreten dos ancians que inventen un joc per esquivar la mort.
 • Te recuerdo en Werther – Laura Freijo
       • [AnythingPopup id=»31″]
       • Lo inverosímil – Oscar Chocano – Lectura dramatitzada d’uns dels textos resultants del segon taller d’escriptura dramàtica FICCIONANDO, impartit per Laura Freijo.
       • Las cosas por su nombre – Graciela Gil – Lectura dramatitzada resultat del taller d’escriptura dramàtica FICCIONADOS, impartit per Laura Freijo.
       • El dia que Sean Penn em va mirar de Teresa Méndez – Lectura dramatitzada d’uns dels textos sorgits del cinquè taller d’escriptura dramàtica FICCIONANDO, impartit per Laura Freijo.

[/et_lb_text_block] [/et_lb_resizable] [et_lb_1_3 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/2e-lectura-las-cosas-por-su-nombre-copia-2.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_3] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/2d-lectura-Lo-inverosimil-copia-2.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_3] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/2c-lectura-ABRIL-obra_de_tratro_Amor_Locura_y_muerte-copia-2.jpg» imagesize=»250×168″ image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_2 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/005act.jpg» imagesize=»300×100″ image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2] [et_lb_1_2] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/2a-lectura-te-recuerdo-en-werther-biblio-buena-copia-2.jpg» imagesize=»300×100″ image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2][/tab] [tab][et_lb_resizable first_class=»1″] [et_lb_text_block css_class=»»]

     • Oh! Poesia!!!! – El particularíssim espectacle de desestructuració poètica del polifacètic periodista Joan Ignasi Ortuño.
     • Dotze poetes catalans del segle XX – L’autor i poeta mexicà Orlando Guillén, que ha dedicat més de deu anys de la seva vida a la traducció precisa dels poemes al castellà, i el personalíssim poeta-recitador català Enric Casasses, un dels més brillants poetes actuals, ens ofereixen un recital de luxe.
     • Espectacle poètic Las caras B – Carolina Pereira al violí i Laura Freijo a la paraula, presentem el nou recital pensapoètic titulat Les cares B. Una trobada més intimista, més fugaç, més imperfecte, més nosaltres però com si fóssim unes altres sent nosaltres mateixes.
     • Recital poètic de Anna Rossell – Un viatge poètic per la seva obra.
     • In crescendo. Recital poético a cuatro voces – Creació i interpretació: Laura Freijo, Eva Hibernia, Albert Tola, Júlia Bel. In crescendo és una plataforma de difusió literària integrada per quatre creadors que toquen diversos gèneres d’escriptura. Principalment, teatre i poesia, potser impulsats per l’actualització de la figura del poeta dramàtic i, sens dubte, pel compromís amb la paraula. Quatre veus que harmonitzen en el pentagrama de la poesia.
     • ‘Un tast d’art (o no) polifacètic (o tampoc)’ de Joan-Ignasi Ortuño – particular trobada de Joan-Ignasi Ortuño amb aquelles persones que vulguin compartir amb ell, d’alguna manera (bé, la manera ja la trobarem), la forma d’entendre l’art, la vida i, fins i tot, els gustos (o mal gustos) més personals.

[/et_lb_text_block] [/et_lb_resizable] [et_lb_1_3 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/006act.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_3] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/007.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_3] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/008.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3][/tab] [tab][et_lb_resizable first_class=»1″] [et_lb_text_block css_class=»»]

       • Representació del final de curs de l’Aula Teatre Cabaret del Centre Cívic Drassanes
       • Cabaret de Paper – Pep Gómez i el titellaire Andrea Lorenzetti – Representació de Cabaret de Paper, amb el personalíssim titellaire-actor-papiroflèctic Pep Gómez, versionant lliurement l’obra d’Apel·els Mestre, L’idil·li de paper. A la mateixa vetllada van actuar el titellaire italià Andrea Lorenzetti, amb una divertida versió dels contes clàssics per a adults i el grup músic-vocal-escènic Hermanas Trapp amb la músic-actriu-titellaire Mina Lederberger al capdavant. Sessió particularment màgica que va acollir aproximadament a 80 persones, entre 16 i 70 anys i de 13 nacionalitats diferents.
       • Max i Moritz, espectacle de titelles del grup Hermanas Trapp – És una obra de titelles per a adults que combinant poesia, música en viu i teatre, que representa set diableries protagonitzades per Max i Moritz, escrites per Wilhelm Busch.
       • Performance de l’artista Gabriela Aldrete
       • Contacontes: Sirenes, dracs, serps i altres personatges fantàstics en perill d’extinció – Susana Tornero
       • Espectacle ‘A flor de piel’ d’Isabela Méndez – L’artista veneçolana Isabela Méndez ens ofereix un espectacle de narració i cant: 
‘Contes, cançons, veus i accents en un còctel replet d’erotisme, humor i plaer, en el qual les paraules hipnotitzen i cobren nous sentits sota la pell. Un viatge en el qual Isabela Méndez posarà els seus propis contes en flor perquè el públic li ajudi a desfullar.’

[/et_lb_text_block] [/et_lb_resizable] [et_lb_1_2 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/1a-representaciones-Conte-Contes-copia-2.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2] [et_lb_1_2] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/A-flor-de-piel-club-de-la-tertulia-noviembre-copia.jpg» imagesize=»350×262″ image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2][/tab] [/tabcontent] [/tabs]Aquí tienes una lista de las actuaciones en directo que se han realizado en La BiblioMusiCineteca.

[tabs slidertype=»left tabs»] [tabcontainer] [tabtext]Cancionófilos y palabrólogos[/tabtext] [tabtext]Conciertos[/tabtext] [tabtext]Lecturas dramatizadas[/tabtext] [tabtext]Recitales de poesía[/tabtext] [tabtext]Representaciones de pequeño formato[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][et_lb_resizable first_class=»1″] [et_lb_text_block css_class=»»]

Si aprecios las canciones y las palabras, estarás content@. En estos encuentros podrás reunirte con gente que disfruta con lo que te gusta: cantar, leer, criticar, crear, investigar los sentimientos humanos a partir de las canciones y los poemas.

En realidad no hay que ser un ‘cancionófilo’ o un ‘palabrólogo’ para venir a compartir. Basta con que te guste, te interese, te ilusione saber algo sobre música o la poesía.Nos reunimos para cantar, leer, escuchar y después debatir los temas que elegimos y que han sido tratados por los grandes poetas y músicos. Se canta y se recita en cualquier idioma.

Sesión como todas, abierta a la participación. Podéis cantar, recitar, legar y explicar chistes…

Lista de sesiones:

 • ◦ ¿Cómo se desata la pasión?
 • ◦ Los celos
 • ◦ El sexo
 • ◦ Desamor, despecho y rencor
 • ◦ La muerte
 • ◦ Los valores humanos

.

[/et_lb_text_block] [/et_lb_resizable] [et_lb_1_2 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/002act.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2] [et_lb_1_2] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/001act.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2] [et_lb_1_2 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/003act.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2] [et_lb_1_2] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/3a-cancionofilos-con-marco-copia-2.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2][/tab] [tab][et_lb_resizable first_class=»1″] [et_lb_text_block css_class=»»]

 • Concierto humorístico de Sergio Dantí
 • Concierto de Cecilia Bellorín
 • Dúo musical mallorquí-dominicano Bernat y Rafu
 • Concierto de Hermanas Trapp
 • Amoría, concierto de música medieval – El dúo Amoría, integrado por Teresa Rojas Rojas, soprano, y Raúl Sandin Bañuelos, guitarra, fue formado en el 2005 por la inquietud de explorar varios estilos musicales, interpretando repertorio que alcanza música del renacimiento hasta el siglo XXI, obras tradicionales de Latinoamérica y Europa, así como la difusión de obras de compositores mexicanos.
 • ‘El que cantaven els catalans’, concierto de Sergio Dantí – Las canciones que los catalanes nos hemos cantado desde 1275 hasta hoy. Los motivos para estar orgullosos de nuestra música, parte esencial de nuestro ser.
 • Allegro Furioso – Sergio Dantí – Compilación de canciones satíricas, eróticas, contestatarias y singulares… muy singulares.
 • Concierto Amor-ós del dúo Amoría
 • Recital de arias de ópera y canciones mexicanas – Lucía Salas y Ma. Neus Devesa – Arias de Puccini, Haendel y Donizetti entre otros y canciones mexicanas de María Grever, Tata Nacho y Consuelo Velázquez.
 • ¿Cómo ser feliz sin dinero? – Pre estreno del espectáculo que están preparando conjuntamente en Sergi Dantí (músico, compositor, humorista) y Magín Solé (actor, humorista, director y fundador de la sala Cómico-Cómico ubicada en la calle Aribau).
Humor inteligente para paladares sibaritas.
 • Arreglos para guitarra clásica de música mexicana de Emmanuel Villatoro.

[/et_lb_text_block] [/et_lb_resizable] [et_lb_1_3 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/004act.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_3] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/1b-concierto-amoros-copia-2.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_3] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/1a-concierto-sergiD-copia-2.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3][/tab] [tab][et_lb_resizable first_class=»1″] [et_lb_text_block css_class=»»]

 • Labrador de Bohemia – Compañía Abrapalabra – Texto del siglo XIV del autor alemán Johannes Von Telp, interpretado por el actor Rafael Alvarez y la actriz Jessica Casal de la compañía venezolana-catalana Abrapalabra, bajo la dirección de Roberto Urbina, con Jorge Salinas, director-creador del Espacio de Arte-Sala Alternativa Cincómonos, como actor-narrador y el músico Leandro Portela.
 • Dos viejos pánicos – Alfredo Alonso – En conmemoración del centenario del nacimiento de uno de los dramaturgos latinoamericanos más importantes del siglo XX, Virgilio Piñera, el director escénico Alfredo Alonso monta una lectura dramatizada de su obra más importante. En esta escenificación, los actores Alicia González Laá y Joaquin Daniel interpretan dos ancianos que inventan un juego para esquivar la muerte.
 • Te recuerdo en Werther – Laura Freijo
   • [AnythingPopup id=»30″]
   • Lo inverosímil – Oscar Chocano – Lectura dramatizada de unos de los textos surgidos del segundo taller de escritura dramática FICCIONANDO, impartido por Laura Freijo.
   • Las cosas por su nombre – Graciela Gil – Lectura dramatizada surgida del taller de escritura dramática FICCIONADOS, impartido por Laura Freijo.
   • El dia que Sean Penn em va mirar de Teresa Méndez – Lectura dramatizada de unos de los textos surgidos del quinto taller de escritura dramática FICCIONANDO, impartido por Laura Freijo.

[/et_lb_text_block] [/et_lb_resizable] [et_lb_1_3 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/2e-lectura-las-cosas-por-su-nombre-copia-2.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_3] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/2d-lectura-Lo-inverosimil-copia-2.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_3] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/2c-lectura-ABRIL-obra_de_tratro_Amor_Locura_y_muerte-copia-2.jpg» imagesize=»250×168″ image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_2 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/005act.jpg» imagesize=»300×100″ image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2] [et_lb_1_2] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/2a-lectura-te-recuerdo-en-werther-biblio-buena-copia-2.jpg» imagesize=»300×100″ image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2][/tab] [tab][et_lb_resizable first_class=»1″] [et_lb_text_block css_class=»»]

 • Oh! Poesia!!!! – El particularísimo espectáculo de desestructuración poética del polifacético periodista Joan Ignasi Ortuño.
 • Doce poetas catalanes del siglo XX – El autor y poeta mexicano Orlando Guillén, que ha dedicado más de diez años de su vida a la traducción precisa de los poemas al castellano, y el personalísimo poeta-recitador catalán Enric Casasses, uno de los más brillantes poetas actuales, nos ofrecen un recital de lujo.
 • Espectáculo poético Las caras B – Carolina Pereira al violín y Laura Freijo a la palabra, presentamos el nuevo recital pensapoético titulado Las caras B. Un encuentro más intimista, más fugaz, más imperfecto, más mismamente nosotras pero como si fuéramos otras siendo nosotras mismas.
 • Recital poético de Anna Rossell – Un viaje poético por su obra.
 • In crescendo. Recital poético a cuatro voces – Creación e interpretación: Laura Freijo, Eva Hibernia, Albert Tola, Júlia Bel. In crescendo es una plataforma de difusión literaria integrada por cuatro creadores que tocan varios géneros de escritura. Principalmente, teatro y poesía, quizás impulsados por la actualización de la figura del poeta dramático y, sin duda, por el compromiso con la palabra. Cuatro voces que armonizan en el pentagrama de la poesía.
 • ‘Un tast d’art (o no) polifacètic (o tampoc)’ de Joan-Ignasi Ortuño – particular encuentro de Joan-Ignasi Ortuño con aquellas personas que quieran compartir con él, de alguna manera (bien, la manera ya la encontraremos), la forma de entender el arte, la vida e, incluso, los gustos (o mal gustos) más personales.

[/et_lb_text_block] [/et_lb_resizable] [et_lb_1_3 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/006act.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_3] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/007.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3] [et_lb_1_3] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/008.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_3][/tab] [tab][et_lb_resizable first_class=»1″] [et_lb_text_block css_class=»»]

   • Representación del final de curso del Aula Teatro Cabaret del Centro Cívico Drassanes
   • Cabaret de Papel – Pep Gómez y el titiritero Andrea Lorenzetti – Representación de Cabaret de Papel, con el personalísimo titiritero-actor-papirofléctico Pep Gómez, versionando libremente la obra de Apel·les Mestre, El idilio de papel. En la misma velada actuaron el titiritero italiano Andrea Lorenzetti, con una divertida versión de los cuentos clásicos para adultos y el grupo músico-vocal-escénico Hermanas Trapp con la músico-actriz-titiritera Mina Lederberger al frente. Sesión particularmente mágica que acogió aproximadamente a 80 personas, entre 16 y 70 años y de 13 nacionalidades diferentes.
   • Max y Moritz, espectáculo de títeres del grupo Hermanas Trapp – Es una obra de títeres para adultos que combinando poesía, música en vivo y teatro, que representa siete diabluras protagonizadas por Max y Moritz, escritas por Wilhelm Busch.
   • Performance de la artista Gabriela Aldrete
   • Cuenta cuentos: Sirenas, dragones, serpientes y otros personajes fantásticos en peligro de extinción – Susana Tornero
   • Espectáculo ‘A flor de piel’ de Isabela Méndez – La artista venezolana Isabela Méndez nos ofrece un espectáculo de narración y canto: 
‘Cuentos, canciones, voces y acentos en un cóctel repleto de erotismo, humor y placer, en el cual las palabras hipnotizan y cobran nuevos sentidos bajo la piel.
Un viaje en el cual Isabela Méndez pondrá sus propios cuentos en flor para que el público le ayude a deshojarlos.’

[/et_lb_text_block] [/et_lb_resizable] [et_lb_1_2 first_class=»1″] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/1a-representaciones-Conte-Contes-copia-2.jpg» imagesize=»» image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2] [et_lb_1_2] [et_lb_image image_url=»http://www.bibliomusicineteca.com/wp-content/uploads/2014/04/A-flor-de-piel-club-de-la-tertulia-noviembre-copia.jpg» imagesize=»350×262″ image_title=»» css_class=»»][/et_lb_image] [/et_lb_1_2][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.