TODO SOBRE TU SUEÑU / Divendres 19 / 21 h

La pau al món? Salvar l’Amazones? Cuinar sense embrutar cap utensili? Guanyar Eurovisió? Els Ñus han arribat per complir tots els teus somnis! Atreveix-te a somiar, atreveix-te a demanar. El nostre objectiu és que el nostre públic surti convençut que tot és possible. «Todo Sobre Tu SueÑU» és un format de teatre improvisat per la companyia d’impro salvatge Lxs Ñus on el públic pren les regnes del guió. Durada de l’espectacle 60′.

Vila i Vilà 76.

¿La paz en el mundo? ¿Salvar el Amazonas? ¿Cocinar sin ensuciar ningún utensilio? ¿Ganar Eurovision? ¡Lxs Ñus han llegado para cumplir todos tus sueÑUs! Atrévete a soñar, atrévete a pedir. Nuestro objetivo es que nuestro público salga convencido de que todo es posible. «Todo Sobre Tu SueÑU» es un formato de teatro improvisado por la compañía de impro salvaje Lxs Ñus donde el público toma las riendas del guión. Duración del espectáculo 60′.

Vila i Vilà 76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.