Al Paral·lel

la 32a mostra d'entitats del Poble-Sec

El dissabte passat vam tenir el plaer de participar a la 32a mostra d’entitats del Poble-Sec. Va ser un esdeveniment molt entretingut on les diverses entitats van poder mostrar la seva feina. Ens van delectar amb les actuacions la Coral Coralina, dirigida per l’artista mexicana Ladidet i la show woman Cecilia Bellorín, que també va ser la presentadora del programa. Això, entre altres sorpreses, ens va fer passar un dia molt agradable a l’esperat esdeveniment.

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

En Paral·lel

El sábado pasado tuvimos el placer de participar en la 32a muestra de entidades del Poble- Sec. Fué un evento muy entretenido dónde las diversas entidades pudieron mostrar su trabajo. Nos deleitaron con sus actuaciones la Coral Coralina, dirigida por la artista mexicana Ladidet y la show woman Cecilia Bellorín, que también fué la presentadora del programa. Esto, entre otras sorpresas, nos hizo pasar un día muy agradable en el esperado evento. 

¡Sigue las novedades en nuestras redes sociales!

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.