InterArt avança

Com ja els havíem comentat, des de març estem immerses en el Programa IMPULSA Cultura 2024 que ens brinda la Fundació Catalunya Cultura

El nostre projecte InterArt va ser seleccionat al costat d’altres potents iniciatives.

Moltíssimes hores de classe presencials i en línia, un cuidat grup d’expertes i experts en diferents matèries i la complicitat de la gent de la Fundació contribueixen a fer d’aquesta una meravellosa experiència per a Sonia García, Luz Cassino i la BiblioMusiCineteca en el seu conjunt.

Sens dubte, el viscut i après beneficia a/als nostres companys/es de viatge: artistes i artesanes-ns de el Poble-sec, amb els qui apostem per la creativitat i la pluralitat de talents per a fer del nostre barri un Territori d’Art.

Seguiu les novetats a les nostres xarxes socials

InterArt avanza

Como ya les habíamos comentado, desde marzo estamos inmersas en el Programa IMPULSA Cultura 2024 que nos brinda la Fundació Catalunya Cultura.

Nuestro proyecto InterArt fue seleccionado junto a otras potentes iniciativas. 

Muchísimas horas de clase presenciales y online, un cuidado grupo de expertas y expertos en diferentes materias y la complicidad de la gente de la Fundación contribuyen a hacer de ésta una maravillosa experiencia para Sonia García, Luz Cassino y la BiblioMusiCineteca en su conjunto.

Sin duda, lo vivido y aprendido beneficia a nuestras/os compañeras/os de viaje: artistas y artesanas-os del Poble-sec, con quienes apostamos  por la creatividad y la pluralidad de talentos para hacer de nuestro barrio un Territorio de Arte.

Sigue las novedades en nuestras redes sociales

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.