De Poble-sec al món

El passat dimarts 26 de març, a la Sala d’actes de la Casa Amèrica Catalunya, es va presentar oficialment l’editorial BMC-BiblioMusiCineteca Edicions.

Més de cent persones van omplir de gom a gom la sala. El col·loqui amb les directores de l’editorial, Sonia Garcia i Belén Rojas, va ser moderat per l’escriptora i poeta Luz Cassino i va comptar amb convidats especials: la periodista Begoña del Pueyo i l’escriptor i historiador Albert Torras.
Vuit escriptores i un escriptor van presentar breument els seus llibres editats per BMC Edicions. Aquesta editorial ha publicat 18 llibres al llarg de poc més d’un any de vida.

La fi de festa va estar amenitzada pel cantautor i humorista Sergi Dantí i
per la dramaturga i poeta Laura Freijo.

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

De Poble-sec al mundo

El pasado martes 26 de marzo, en la Sala de actos de la
Casa Amèrica Cataluña, se presentó oficialmente la editorial
BMC-BiblioMusiCineteca Ediciones.

Más de un centenar de personas llenaron a tope la sala. El coloquio con las directoras de la editorial, Sonia Garcia i Belén Rojas, fue moderado por la escritora y poeta Luz Cassino y contó con invitados especiales: la periodista Begoña del Pueyo y el escritor e historiador Albert Torras.
Ocho escritoras y un escritor presentaron brevemente sus libros editados por BMC Ediciones. Esta editorial ha publicado 18 libros a lo largo de poco más de un año de vida.

El final de la fiesta estuvo amenizado por el cantautor y humorista Sergi Dantí y por la dramaturga y poeta Laura Freijo.

Sigue las novedades en nuestras redes sociales!

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.