XERRADA DE VIVIAN JIMÉNEZ «DONES QUE DECIDEIXEN»LITERATURA I EROTISME / Dimecres 13 / 19:00 Hores.

Explorem l’apoderament femení a través de figures històriques i literàries com Talestris i Sor Juana Inés de la Cruz. A més, discutirem sobre la novel·la «La columna que vas dibuixar dins meu», que aborda temes com la sensualitat i el dolor, i com l’erotisme es converteix en un mecanisme d’alliberament al món literari. Uneix-te a nosaltres per reflexionar sobre la força i la feminitat d’aquestes dones que van desafiar les expectatives socials i van trobar la veu a través de l’art.

Organitza i condueix: Vivian Jiménez

La BiblioMusiCineteca,Vila i Vilà 76, bajos, 08004.
Entrada lliure.

CHARLA DE VIVIAN JIMÉNEZ «MUJERES QUE DECIDEN»
LITERATURA Y EROTISMO

Exploramos el empoderamiento femenino a través de figuras históricas y literarias como Talestris y Sor Juana Inés de la Cruz. Además, discutiremos sobre la novela «La columna que dibujaste dentro de mí», que aborda temas como la sensualidad y el dolor, y cómo el erotismo se convierte en un mecanismo de liberación en el mundo literario. Únete a nosotros para reflexionar sobre la fuerza y la feminidad de estas mujeres que desafiaron las expectativas sociales y encontraron su voz a través del arte.

Organiza y conduce: Vivian Jiménez

La BiblioMusiCineteca, Vila i Vilà 76 bajos, 08004.
Entrada libre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.