InterArt seleccionat!

InterArt ha estat seleccionat per a ser part del Programa IMPULSA Cultura 2024.
InterArt és un projecte de La BiblioMusiCineteca creat per a donar continuïtat i sostenibilitat als Tallers Artístics i Artesanals del Poble-sec. El Programa IMPULSA Cultura 2024 està liderat per la Fundació Catalunya Cultura que ens acompanyarà al llarg del procés de formació i creixement d’aquest projecte.

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials

¡InterArt seleccionado!

InterArt ha sido seleccionado para ser parte del Programa IMPULSA Cultura 2024.

InterArt es un proyecto de La BiblioMusiCineteca creado para dar continuidad y sostenibilidad a los Talleres Artísticos i Artesanales del Poble-sec. El Programa IMPULSA Cultura 2024 está liderado por la Fundación Catalunya Cultura que nos acompañará a lo largo del proceso de formación y crecimiento de este proyecto.

Sigue las novedades en nuestras redes sociales

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.