CONCERT DE GUITARRA «GRANS COMPOSITORES» / Dimecres 13 / 19:45 Hores.

Una mirada per l’obra d’algunes compositores i intèrprets i la relació amb la guitarra. Al camp de la música, cada cop són més els noms de compositores que sorgeixen gairebé de l’oblit total, moltes fins i tot en vida van gaudir de fama i de reconeixement, però la història, que s’ha escrit amb la ploma masculina i amb totes les idees que això comporta s’han inclinat per pràcticament no considerar-les.

Amb Mariana Gómez i Raúl Sandin Bañuelos

Entrada lliure, taquilla inversa
La BiblioMusiCineteca, Vila i Vilà 76 baixos, 08004.

CONCIERTO DE GUITARRA «GRANDES COMPOSITORES»

Una mirada por la obra de algunos compositores e intérpretes y la relación con la guitarra. En el campo de la música, cada vez son más los nombres de compositores que surgen casi del olvido total, muchas incluso en vida gozarán de fama y de reconocimiento, pero la historia, que se ha escrito con la pluma masculina y con todas las ideas que esto comporta se han inclinado por prácticamente no considerarlas.

Con Mariana Gómez y Raúl Sandin Bañuelos

Entrada libre, taquilla inversa
La BiblioMusiCineteca, Vila i Vilà 76 bajos, 08004.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.