Divendres 10 De Novembre 18:30 Hores

A l’Espai Escènic DAU AL SEC.

Col·loqui inaugural sobre «Art i Artesania avui al Poble-sec»
Tindrà la presència de ValerieBlanchard (artista plàstica), Ponxo Martínez (Deep Edicions) i Esther Muñoz (Momu Espai Tèxtil), així com la directora de l’Associació Cultural BiblioMusiCineteca, SoniaGarcía García. A més s’informarà del Programa Comerç a punt. La moderadora serà l’escriptora i coordinadora de la 10a Mostra de Tallers Oberts Artístics i Artesanals del Poble-sec, Luz Cassino.

La 10a Mostra de Tallers Oberts Artístics i Artesanals del Poble-sec vol valorar el talent, la varietat i la qualitat d’espais artístics i artesanals del barri.

DAU AL SEC ARTS ESCÈNIQUES
Carrer SALVÀ 86, a les 18.30 hores.
Entrada Lliure amb reserva prèvia: 680 248 933 / 938 374 168.

Coloquio inaugural sobre «Art i Artesania avui al Poble-sec»
contará con la presencia de Valerie Blanchard (artista plástica), Poncho Martínez (Deep Ediciones) y Esther Muñoz (Momu Espacio Textil), así como la directora de la Asociación Cultural BiblioMusiCineteca, Sonia García García. Además se informará del Programa Comerç a punt. La moderadora será la escritora y coordinadora de la 10.ª Mostra de Tallers Oberts Artistic y Artesanals del Poble-sec, Luz Cassino.

La 10.ª Mostra de Tallers Oberts Artistic y Artesanals del Poble-sec quiere poner en valor el talento, la variedad y la calidad de espacios artísticos y artesanales del barrio.

DAU AL SEC ARTS ESCÈNIQUES
Carrer SALVÀ 86, a les 18.30 hores.
Entrada libre con reserva previa: 680 248 933 / 938 374 168.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.