Arriba la 10a Mostra de Tallers Oberts al barri del Poble-sec

L’Associació Cultural BiblioMusiCineteca, organitza la 10a Mostra de Tallers Oberts Artístics i Artesanals del Poble-sec 2023 per encàrrec del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona i en col·laboració amb la A-FAD Associació d’Artistes i Artesans del FAD, amb l’objectiu de visibilitzar i impulsar l’obertura dels tallers i artistes al barri del Poble-sec. Així mateix, apropar el món de l’art i la cultura al veïnat.

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de novembre i comptarà amb un ventall d’activitats (col·loqui inaugural, exposicions col·lectives, tallers artístics i artesanals, recorreguts temàtics, portes obertes, mostra d’art al carrer, música i dansa, dinamitzacions de carrer i més).
Per al seu desenvolupament és fonamental la implicació d’artistes, artesans i artesanes com també d’entitats del barri.
Pretenem una festa plena de sorpreses entorn de l’art i la cultura en el Poble-sec.

Més informació aquí

Octubre 2023

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.