Dissabte 30 de Setembre 11:00 a 14:00 Hores

Del Poble Sec al Cel. Sessió de Vol simulat amb Antonio Inglés.
Primera reunió en la Bibliomusicineteca dels pilots virtuals de Keep Calm & Fly per a organitzar les activitats d’aquest nou període centrat en el concepte de «VOLS D’AVENTURA». Una modalitat de vol visual amb el qual descobrir els paisatges més bells, els trajectes més difícils i els vols més arriscats. En definitiva, embarcar-nos en l’aventura de volar en els seus aspectes més tradicionals, recordant a «Aquells bojos amb els seus bojos atuells» que van ser pioners de l’aviació actual. En aquesta ocasió tractarem de descobrir «el misteri del Llac Ness.
Entrada lliure, informació i reserves: 680 248 933 / 938 374 168.

Del Poble Sec al Cel. Sesión de Vuelo simulado con Antonio Inglés.
Primera reunión en la Bibliomusicineteca de los pilotos virtuales de Keep Calm & Fly para organizar las actividades de este nuevo periodo centrado en el concepto de «VUELOS DE AVENTURA». Una modalidad de vuelo visual con el que descubrir los paisajes mas bellos, los trayectos más difíciles y los vuelos más arriegados. En definitiva, embarcarnos en la aventura de volar en sus aspectos más tradicionales, recordando a «Aquellos locos con sus locos cacharros» que fueron pioneros de la aviación actual. En esta ocasión trataremos de descubrir «el misterio del Lago Ness.
Entrada libre, información y reservas 680 248 933 / 938 374 168.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.