Dissabte 07 D’Octubre 10:30 Hores.

SOBRE LA MAR, per The SoundDreamers.
Un espectacle coral i multidisciplinari on es mostren diverses cares de la mar.
Com a teló de fons, acompanyant o protagonista de vivències. Com a reservori de memòria col·lectiva, històrica o ficcional.
La mar dels mariners i aventurers que busquen romanços furtius, tresors i batalles; la mar que acull les penes d’amor, la mar com a bressol de pobles i cultures, com a símbol d’agermanament, però alhora mur i frontera.
Com a guia de saviesa; i la mar, és clar, com a explosió d’alegria, de festa i relax a les seves platges d’amors explosius i passionals.
Arranjaments musicals de The SoundDreamersTothom a bord!
Teatre Grec, Parc de Montjuïc, 08038.
Entrada lliure.

SOBRE EL MAR, por The SoundDreamers.
Un espectáculo coral y multidisciplinar donde se muestran diversas caras del mar. Como telón de fondo, acompañante o protagonista de vivencias. Como reservorio de memoria colectiva, histórica o ficcional.
El mar del marineros y aventureros que buscan romances furtivos, tesoros y batallas; el mar que acoge las penas de amor, el mar como cuna de pueblos y culturas, como símbolo de hermanamiento, pero a la vez muro y frontera.
Como guía de sabiduría; y el mar, está claro, como explosión de alegría, de fiesta y relax en sus playas de amores explosivos y pasionales.
Arreglos musicales de The SoundDreamers
¡Todo el mundo a bordo!
Teatre Grec, Parque de Montjuïc, 08038.
Entrada libre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.