Dimecres 13 de Setembre 20:30 Hores

Recital Homenatge a Víctor Jara, Bohemios del Paral·lel
El gran cantautor i lluitador pels drets humans durant la dictadura de Pinochet, va ser assassinat el 16 de setembre de 1973, en l’Estadi Xile, actualment anomenat Estadi Víctor Jara. Aquest 13 de setembre La Biblio se suma als homenatges que s’estan realitzant en diverses parts del món.
Taquilla inversa, reserves: 634 199 613

Recital Homenaje a Víctor Jara, Bohemios del Paral-lel
El gran cantautor y luchador por los derechos humanos durante la dictadura de Pinochet, fue asesinado el 16 de septiembre de 1973, en el Estadio Chile, actualmente llamado Estadio Víctor Jara. Este 13 de spetiembre La Biblio se suma a los homenajes que se están realizando en diversas partes del mundo.
Taquilla Inversa, reservas: 634 199 613

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.