Recital Homenatge a Víctor Jara, Bohemios del Paral-lel – Dissabte 08 de juliol

Gràcies al càlid acolliment dels nostres socis i amics, continuem amb el nostre concert en homenatge al gran cantautor xilè assassinat fa cinquanta anys. Bohemis del Paral·lel ens ofereix un recorregut per les grans cançons de l’Amèrica mestissa i per l’obra de Jara en un concert íntim i alhora molt significatiu.
Taquilla Inversa. Reserves Tel/Wsp: 34 634 199 6313

Debido a la cálida acogida de nuestros socios y amigos, seguimos con nuestro concierto en homenaje al gran cantautor chileno asesinado hace cincuenta años. Bohemios del Paral-lel nos ofrece un recorrido por las grandes canciones de la América Mestiza y por la obra de Jara en un concierto íntimo y a la vez significativo.

Taquilla Inversa. Reservas: Tel/Wsp: 34 634 199 6313

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.