Jornada de Pintura en Viu al Carrer Vila Vilà, a càrrec del pintor Rigo Nieves – 15 de juliol

Et convidem a participar d’una interessant jornada on podràs apreciar la creació en viu a les mans de quatre artistes que crearan les seves obres davant dels teus ulls. Una experiència estètica i alhora il·lustrativa de l’art de la pintura.
Participen: Montse Barberà, Emilia Echezarra, Eva García Montiel, Mario Pedrosa i Rigo Nieves.
Informació. Tel/Wsp: 34 698235586

Te invitamos a participar de una interesante jornada donde podrás apreciar la creación en vivo a manos de cuatro artistas que crearan sus obras frente a tus ojos. Una experiencia estética y a la vez ilustrativa del arte de la pintura.
Participan: Montse Barberà, Emilia Echezarra, Eva García Montiel, Mario Pedrosa y Rigo Nieves.
Información. Tel/Wsp: 34 698235586

Entrada: 5 euros

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.