Cinema a La BiblioMusiCineteca: Los Cinco Halcones – 30 de setembre

Divendres 30 de setembre a les 17.00 h. Torna el CINEMA a la BIBLIOMUSICINETECA

Los Cinco Halcones, dirigida per Miguel M. Delgado, l´habitual director de les pel·lícules de Cantinflas, 1962, va tenir força èxit i va tenir una seqüela rodada el mateix any, Vuelven los Cinco Halcones, on hi eren els cantants, però sense Miguel Aceves Mejía.

La seqüencia de la Serenata es senzillament antològica.

Una divertida pel·lícula de l´època del cinema d´or mexicà, que combina hàbilment aventures, comèdia i música i està protagonitzada per quatre dels més famosos cantants de l´època Miguel Aceves Mejía (el rey del falsete), Luis Aguilar, Javier Solís i Demetrio González (el charro espanyol, va néixer a Astúries i es va exiliar amb la seva família just abans de la Guerra Civil) i un dels més destacats galans, Joaquín Cordero.

Marina Camacho es la protagonista femenina. Jove actriu que va treballar amb la “florinata” del cinema mexicà. Ja retirada del cinema, va tenir una mort brutalment tràgica amb el seu marit, en mans d´uns delinqüents que van entrar a robar a la seva casa. Tenia 72 anys.

Els esperem!

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.